Prawdziwy hołd dla Wiecznego Miasta. „Roma" to wyśmienicie wyważona mieszanka kawy Arabica i Robusta, o trwałym aromacie i gęstej cremie. Śmiały i intensywny, kawa ta odzwierciedla smak tradycyjnej kuchni rzymskiej i jest rewelacyjny jako after-meal. Metoda Bialetti: Ziarna górskie. Dla specyficznych mieszanek Bialetti preferuje ziarna kawy uprawiane na wysokości ponad 1000 m, gdzie zmiany temperatury gwarantują powolne dojrzewanie. Wielke serce. Bialetti używa znacznych ziaren, żeby zapewnić perfekcyjnie jednorodne palenie.Potrójna selekcja. Każde ziarno jest wybierane w 3-stopniowym procesie, żeby zapewnić najwyższe standardy jakości.klasyczne palenie. Bialetti's metoda palenia jest konwencjonalna i wykorzystuje silną wiedzę zespołu Bialetti ekspertów kawy. Składniki: palone ziarna kawy. Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.