NE-2143-2 Kompaktowa obudowa, nadzwyczajne cechy, szybkie przygotowywanie potraw Kompaktowa kuchenka mikrofalowa NE-2143 z dwoma stopniami przestrzeni cieplnej została zaprojektowana do prędkiego przygotowywania pojedynczych porcji.
2100 W mocy mikrofal i dwa magnetrony (u góry i u dołu) błyskawicznie i równomiernie podgrzewają potrawy. Jeśli brakuje miejsca, nietrudne w konserwacji kuchenki można choćby ustawić jedna nad drugą. Funkcje 2 magnetrony Kuchenka mikrofalowa klasy kompaktowej o mocy 2100 W ma dwa generatory magnetronowe u góry i dołu przestrzeni cieplnej.
Ich rozkład został zaprojektowany specjalnie z myślą o dobraniu do wnętrza urządzenia i gwarantuje równomierny wzrost temperatury potraw. Pozwala na to podgrzewanie choćby delikatnych potraw przez dłuższy czas i przy wyższej mocy.
Oszczędza to czas.Dostęp od góry i od dołu rewelacyjnie sprawdza się przy pracy z dwoma stopniami przestrzeni grzejnej. 18 litrów przestrzeni grzejnej 18-litrowa przestrzeń grzejna kuchenki Panasonic klasy kompaktowej podzielona jest na dwa stopnie dla dwóch tac, co pozwala prędko przygotowywać specjały.
w trakcie przygotowywania posiłków składających się z wielu porcji w kuchence można zmieścić pojemniki o rozmiarze 1/2 Gastro Norm. Przestrzeń grzewcza jest wytwarzana z tej samej stali rdzoodpornej o wysokich parametrach co obudowa, a dzięki zaokrąglonym narożnikom prosto się ją czyści.
Górna część przestrzeni cieplnych oraz talerze ceramiczne można wyjmować pojedynczo, co usprawnia czyszczenie. Możliwość układania jedna na drugiej Dwa urządzenia w jednym miejscu Dwie kuchenki fachowe klasy kompaktowej można ułożyć jedna na drugiej przy użyciu płyty łączącej.
Pozwala to mieć dwa urządzenia w jednym miejscu kuchni bez utraty miejsca czy sprawności pracy. Wyśmienite odgrzewanie szybkie podgrzewanie bez powtarzania procesu gotowania W każdej produktywnej kuchni koniecznością jest prawidłowo z wcześniej przygotowanych potraw.
Profesjonalna kuchenka mikrofalowa producenta Panasonic pozwala odgrzewać potrawy bez utraty jakości. Podczas podgrzewania nie dochodzi do ponownego gotowania. Temperatura serwowania jest osiągana szybko, a wygląd, smak i konsystencja pozostają bez zmian.
Profesjonalna kuchenka mikrofalowa w przeciwieństwie do innych metod nie wymaga wstępnego nagrzewania ani niepotrzebnych trybów gotowości. Korzyści: • Krótszy czas • Szybsza obsługa • Niższe koszty szybkość i równomierność doskonały rozkład temperatury dzięki adekwatnej koordynacji Profesjonalna kuchenka mikrofalowa pozwala na przygotowywanie najróżniejszych potraw o przeróżnych porcjach.
Aby zagwarantować, iż wszystko będzie równomiernie ugotowane i gorące, profesjonalna kuchenka mikrofalowa marki Panasonic ściśle koordynuje generowanie mikrofal i przestrzeń grzejną. Gotowana potrawa jest więc niezwykle równomiernie nagrzewana.
Dzięki tej staranności choćby delikatne potrawy mogą być dłu...