• Producent: Hendi
  • Kategoria: Noże kuchenne
  • Długość noża: 160 mm

Nóż do oddzielania kości z linii Green Line z zielonym trzonkiem. Długość całego noża 38 cm.

Ostrze noża wytwarzane z jednego kawałka martenzytycznej stali rdzoodpornej o oryginalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką, co zagwarantuje zachowanie ostrych, opornych na korozję krawędzi tnących o obfitej twardości i adekwatnej elastyczności .

Noże charakteryzują się długą żywotnością ostrza i prostym ostrzeniem. Unikatowa, ergonomiczna rękojeść stworzona z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu cechy antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od konwencjonalnych rękojeści.

Można myć w zmywarce i dezynfekować.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Noże kuchenne