Sweetbird zmieszał biszkoptowe nuty z imbirem, by stworzyć pyszny smak z przyjemnie korzennymi akcentami. Jeden z najszczególniej modnych syropów, piernik naprawdę pasuje w czasie ferii zimowych, czy to w latte, czy w przepysznych gorących czekoladach. Fani imbiru mogą jednak używać go do aromatyzowania swoich ulubionych gorących albo zimnych napojów o każdej porze roku! - wytworzono w Bristolu, w wielkiej Brytanii- stworzony z brytyjskiego cukru- Nie posiada sztucznych barwników- Nie mieści syropu kukurydzianego o wysokiej zawartości fruktozy- Wolne od GMO- Zatwierdzone przez Vegan SocietySkładniki: cukier, woda, aromaty, kolor: zwykły karmel, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.Warunki przechowywania: dla adekwatnego okresu przydatności do spożycia, przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego lub źródeł ciepła. Po otwarciu syrop powinien być przechowywany szczelnie przez podmianę zakrętki i najlepiej zużyć go w ciągu 2 miesięcy.