Amica ched37319x x-type (5906006573621) Ocena produktu:

od 2498,90 PLN

  • Producent: Amica
  • Kategoria: Pozostałe gotowanie i smażenie

"Zimne drzwi" piekarnika:tak;Czyszczenie piekarnika:katalityczne;Drzwi piekarnika:otwierane uchylnie;Funkcje uzupełniające piekarnika:Amica BakingPro System, podświetlane pokrętła, warstwa Antyfinger Print, programator sensorowy Ts, prędki nagrzew;Grill (opiekacz):tak;Gwarancja:24 miesiące;Klasa energetyczna piekarnika:A;Kolor frontu piekarnika:srebrno-czarny;Kolor płyty grzewczej:czarny;liczba funkcji piekarnika:11;Moc przyłączeniowa:0 kW;Napięcie zasilania:230V, 400V;Opuszczana grzałka grilla (opiekacza):tak;objętość piekarnika:77 l;Pola grzewcze:1 poszerzane pole ceramiczne, 3 pola ceramiczne;Programator pracy piekarnika:elektroniczny;Program samooczyszczenia piekarnika:nie;typ obsługiwanego gazu:3B/P (propan-butan), G20 (E, GZ-50), Ls (GZ-35), Lw (GZ-41.5);wariant obsługiwanego gazu - informacja dla Ls (GZ-35):Urządzenie może być przypasowane do zasilania gazem GZ-35 po zastosowaniu dodatkowych dysz (do oddzielnego zakupu).;wariant obsługiwanego gazu - informacja dla Lw (GZ-41,5):Urządzenie może być dostosowane do zasilania gazem Lw/GZ – 41,5 po zastosowaniu dodatkowych dysz (do oddzielnego zakupu).;rodzaj piekarnika:elektryczny;typ płyty cieplnej:elektryczna;typ urządzenia:elektryczne;Rożen:nie;Ruszt płyty grzewczej:nie dotyczy;linia:X-Type;Sterowanie:przez piekarnik - pokrętła;Sterowanie piekarnika:elektroniczne - chowane pokrętła, przyciski na froncie piekarnika;Termoobieg:tak;Termosonda:nie;wariant prowadnic do opisów:drabinki;wariant prowadnic w piekarniku:drabinki;Wnętrze piekarnika:emalia;Głębokość:57,5 cm;Szerokość:59,5 cm;Wysokość:59,5 cm;Głębokość płyty:51,8 cm;Szerokość płyty:57,6 cm;Wysokość płyty:0;Wyposażenie:1 półka siatkowa, 2 półki blaszane, instrukcja obsługi w języku polskim, karta gwarancyjna;Zużycie energii (tryb klasyczny):0,99 kWh;Zużycie energii (tryb z wentylatorem):0,83 kWh...

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe gotowanie i smażenie