Żeliwna maszynka do rozbijania mięsa na kotlety. Pasuje do każdego typu mięsa: wieprzowiny, wołowiny, drobiu. Zastępuje konwencjonalny tłuczek, którym przygotowujemy kotlety. Stanowczo przyśpiesza proces przygotowania mięsa do dalszej obróbki.
- tworzona z wytrzymałego żeliwa
- Ręcznie obsługiwana, nieskomplikowana w użyciu
- Składa się z dwóch żeliwnych wałków z kolcami
- Trwała i bezawaryjna
- pasuje do wszystkich mięs, w tym wołowiny, wieprzowiny, kurczaka
- W zestawie wsporniki do konstrukcji, które można zamocować na dowolnym stole albo blacie
- łatwa do czyszczenia. Myć wyłącznie ręcznie stosując delikatne detergenty.
rozmiary:
- rozmiary maszynki: 24 cm x 22 cm x 7 cm
- wymiary otworu na mięso: 10 cm x 2 cm
- Max. Grubość blatu: 4 cm
- Waga - około 3 kg