Stół piekarski z opuszczanym ramieniem, 50 kg - Zmienna szybkość Zmienna szybkość (od 35 do 60 ruchów na minutę) produktywność produkcyjna: 5 do 45 kg (65 L) pojemność mąki: 3 do 25 kg Timer w standardzie Średnica zbiornika: 500x(h)340 mm Analogowy panel sterowania o niskim napięciu 24 V (IP55). Trakcję dzięki przekładniom tworzonym z nylonu (wysoka twardość), gwarantującym cichą pracę. Wszystkie części ruchome osadzone są na łożyskach sferycznych. Przycisk zatrzymania awaryjnego typu „punch". Rama produkowana ze stali malowanej epoksydowo, o grubej konstrukcji. Zbiornik i ramiona zanurzeniowe wytwarzane z grubej stali nierdzewnej AISI 304. Ochronna pleksi, zaopatrzona w zabezpieczenie przez mikroprzełącznik. Zawiera 2 stałe tylne nylonowe koła i 1 obrotowe koło i 2 dostosowywane cylindry z przodu. Urządzenie skonstruowane jest zgodnie z obowiązującymi normami CE. Zalety: Diamentowe mieszarki zanurzeniowe, specjalnie zaprojektowane do ciast, pizzerii, które wymagają doskonałej utleniania końcowego produktu. Naśladując działanie manualnego i konwencjonalnego wyrabiania ciasta poprzez piekarza, zanurzające ramiona dostarczają nie tylko doskonałego utleniania kawałka ciasta, lecz także nienagannej jakości. Te mieszarki są adekwatne do wyrabiania miękkich mieszanek, jak i bardziej jednolitych mieszanek. --//--CharakterystykaRodzaj Stacjonarny odcień Biały Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 2,2 Napięcie 230V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz rozmiary misy Ø500x(h)340mm pojemnościPojemność (kg) 50 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 790 Szerokość (mm) 540 Wysokość (mm) 1200