• Producent: Forgast
  • Kategoria: Stoły gastronomiczne

Stół roboczy z dwoma elementami do krojenia o wymiarach 130x120x85 cm wykonany ze stali rdzoodpornej J4. Składnik do krojenia tworzony z polietylenu PE 500 natural.

Stół roboczy to podstawowe wyposażenie profesjonalnej gastronomii. Produkowany z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, że stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.

Wykonanie:

Standardowo stół jest realizowany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego na dodatek z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni. W przypadku stołu, którego miejsce zaplanowano na środku kuchni w bloku sprzętów, najkorzystniejszym modelem będzie stół bez rantów. Nogi stołów wyposażone są w stopki z tworzywa z zakresem regulacji od standardowej wysokości od -10 do +20 mm, celem wypoziomowania ich w kuchni.

Uwaga:

Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie towaru ma charakter poglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Stoły gastronomiczne