• Producent: Forgast
  • Kategoria: Stoły gastronomiczne

Stół roboczy z dwoma elementami do krojenia o rozmiarach 160x140x85 cm wyprodukowany ze stali rdzoodpornej J4. Element do krojenia produkowany z polietylenu PE 500 natural.

Stół roboczy to podstawowe wyposażenie profesjonalnej gastronomii. Wytworzony z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymagania dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, iż stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.

Wykonanie:

Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego w dodatku z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni. W przypadku stołu, którego miejsce zaplanowano na środku kuchni w bloku urządzeń, najkorzystniejszym modelem będzie stół bez rantów. Nogi stołów wyposażone są w stopki z tworzywa z zakresem regulacji od standardowej wysokości od -10 do +20 mm, celem wypoziomowania ich w kuchni.

Uwaga:

Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie produktu ma charakter poglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Stoły gastronomiczne