Stół roboczy o wymiarach 260x70x85 cm z 2 szafkami suwanymi i blokiem 3 szuflad. We wnętrzu szafek półka. Wytworzony ze stali rdzoodpornej J4. Blok szuflad wewnątrz, między szafkami. Rozmiary szuflady w bloku 3 szuflad: 46,5x21,5x44/13 cm.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Wytworzony z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie oczekiwania dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, że stół jest wytrzymały na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego ponadto z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie artykułu ma charakter poglądowy.