Stół roboczy z półką dolną o rozmiarach 130x60x85 cm wytwarzany ze stali rdzoodpornej.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Stworzony z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie oczekiwania dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, że stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu opiera się na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego w dodatku z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni. W sytuacji stołu, którego miejsce zaplanowano na środku kuchni w bloku maszyn, najlepszym modelem będzie stół bez rantów.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.