Stół roboczy z półką dolną o wymiarach 220x60x85 cm wytworzony ze stali nierdzewnej.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Wytwarzany z blachy rdzoodpornej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, że stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest realizowany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego na dodatek z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni. W sytuacji stołu, którego miejsce zaplanowano na środku kuchni w bloku maszyn, najlepszym modelem będzie stół bez rantów.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.