• Producent: Forgast
  • Kategoria: Stoły gastronomiczne

Stół roboczy z półką dolną o wymiarach 260x60x85 cm wytwarzany ze stali nierdzewnej.

Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Stworzony z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymagania dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, iż stół jest wytrzymały na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.

Wykonanie:

Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego ponadto z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni. W sytuacji stołu, którego miejsce zaplanowano na środku kuchni w bloku sprzętów, najkorzystniejszym modelem będzie stół bez rantów.

Uwaga:

Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Stoły gastronomiczne