Stół roboczy o wymiarach 140x60x85 cm z szafką z drzwiami otwieranymi i szufladą. Szafka z szufladą o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 60 cm usytuowana po prawej stronie. W środku szafki półka. Stół wyprodukowany ze stali rdzoodpornej J4.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie profesjonalnej gastronomii. Wytwarzany z blachy rdzoodpornej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymogi dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, że stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu opiera się na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego na dodatek z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie artykułu ma charakter poglądowy.