Stół roboczy o wymiarach 210x70x85 cm z szafką z drzwiami otwieranymi i szufladą. Szafka z szufladą o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 70 cm usytuowana po prawej stronie. We wnętrzu szafki półka. Stół wykonany ze stali nierdzewnej J4.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Wytwarzany z blachy rdzoodpornej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, że stół jest odporny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego ponadto z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie artykułu ma charakter poglądowy.