Stół roboczy o rozmiarach 220x70x85 cm z szafką z drzwiami otwieranymi, szufladą, a także 2-ma półkami. Szafka z szufladą o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 60 cm usytuowana po lewej stronie. W środku szafki półka. Po prawej stronie dwie półki. Stół wyprodukowany ze stali rdzoodpornej J4.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Tworzony z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, iż stół jest wytrzymały na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest realizowany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego w dodatku z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie artykułu ma charakter poglądowy.