Stół roboczy o wymiarach 100x60x85 cm z szafką z drzwiami otwieranymi, szufladą i półką. Szafka z szufladą o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 60 cm usytuowana po lewej stronie. Wewnątrz szafki półka. Po prawej stronie stołu półka dolna. Stół wyprodukowany ze stali rdzoodpornej J4.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie fachowej gastronomii. Wyprodukowany z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymogi dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, iż stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest realizowany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego w dodatku z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie artykułu ma charakter poglądowy.