Stół roboczy o wymiarach 100x70x85 cm z szafką z drzwiami otwieranymi, szufladą i półką. Szafka z szufladą o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 60 cm usytuowana po prawej stronie. We wnętrzu szafki półka. Po lewej stronie stołu półka dolna. Stół produkowany ze stali nierdzewnej J4.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Produkowany z blachy rdzoodpornej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymogi dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, że stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu opiera się na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest realizowany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego ponadto z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie artykułu ma charakter poglądowy.