Stół roboczy o rozmiarach 130x60x85 cm z szafką z drzwiami otwieranymi, szufladą i półką. Szafka z szufladą o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 60 cm usytuowana po prawej stronie. We wnętrzu szafki półka. Po lewej stronie stołu półka dolna. Stół tworzony ze stali nierdzewnej J4.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Wykonany z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymagania dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, iż stół jest wytrzymały na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest realizowany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego w dodatku z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie produktu ma charakter poglądowy.