Stół roboczy o wymiarach 220x70x85 cm z szafką z drzwiami otwieranymi, szufladą i półką. Szafka z szufladą o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 60 cm usytuowana po lewej stronie. We wnętrzu szafki półka. Po prawej stronie stołu półka dolna. Stół produkowany ze stali nierdzewnej J4.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie mistrzowskiej gastronomii. Tworzony z blachy rdzoodpornej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, że stół jest oporny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego ponadto z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie towaru ma charakter poglądowy.