• Producent: Forgast
  • Kategoria: Stoły gastronomiczne

Stół roboczy z elementem do krojenia o rozmiarach 100x60x85 cm wytworzony ze stali nierdzewnej J4. Element do krojenia wyprodukowany z polietylenu PE 500 natural.

Stół roboczy to podstawowe wyposażenie profesjonalnej gastronomii. Wyprodukowany z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, iż stół jest odporny na działanie wilgoci. Stelaż stołu opiera się na kształtownikach o profilu zamkniętym.

Wykonanie:

Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego dodatkowo z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni. W sytuacji stołu, którego miejsce zaplanowano na środku kuchni w bloku maszyn, najlepszym modelem będzie stół bez rantów. Nogi stołów wyekwipowane są w stopki z tworzywa z zakresem regulacji od typowej wysokości od -10 do +20 mm, celem wypoziomowania ich w kuchni.

Uwaga:

Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia. Zdjęcie produktu ma charakter poglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Stoły gastronomiczne