Docierając do miłośników herbaty aż ze genialnych wyżyn cejlońskiego zagłębia herbacianego Uva, napar ten bez dwóch zdań zaprezentuje Ci naprawdę niezwykłe smaki. Dzięki unikatowym warunkom klimatycznym i niezwykłym właściwościom górskiej gleby charakteryzuje się on kuszącym aromatem i czystym smakiem. Sposób przygotowania:Umieść 1 laskę herbaty w filiżance i zalej 150-200 ml gorącej wody (100°C). Parz przez 3-5 minut.***Te perforowane, foliowe patyczki do herbaty zostały celowo zaprojektowane tak, by w każdej filiżance uwalniać całą gamę nadzwyczajnych smaków i zapachów Bistro Tea. W przeciwieństwie do konwencjonalnego papieru filtracyjnego, który często pochłania naturalne aromaty herbaty, patyczki takie jak te pomagają zaparzyć wyśmienitą filiżankę w domu albo w podróży! komponenty: organiczna* czarna herbata cejlońska. *Uprawiana w gospodarstwach ekologicznych: dokument zgodny z BE-BIO-01.Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.