Profesjonalna fontanna czekoladowa | 6.5kg | 10-100°C | 750W | 220-240V | śr. 410x(H)750mmFontanny czekoladowe cateringowe Optimal, to najwyższa półka wśród profesjonalnych maszyn do zastosowań w gastronomii. Poszczególne urządzenia, w zależności od modelu, obsłużą każdy event od 20 do 300 gości.Fontanny mają regulowany termostat do sterowania podgrzewaniem i dwu albo trój-pozycyjny przełącznik regulujący działanie całego urządzenia. W trakcie pracy można ustawić samo podgrzewanie albo podgrzewanie i płynięcie. Regulowane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, aby czekolada spływała równomiernie z każdej strony.dostosowane są do nieprzerwanej, wielogodzinnej pracy. Zdejmowalne kaskady oraz dające się podzielić kolumny widocznie upraszczają transport oraz czyszczenie fontann.Napęd wirnikowy oraz magnetyczny zaimplementowany poprzez producenta w większych modelach, pozwala na korzystną pracę przy stosunkowo niepokaźnych ilościach czekolady.świder oraz wirnik ze stali nierdzewne, spora moc grzałki i silnika, kaskady/talerze zdejmowane z kolumny, kolumna dzielona na komponenty, potężne produkowane z najwyższej jakości stali nierdzewnej, możliwość użycia skrzyni/case'a transportowego, zabezpieczenie przeciwzwarciowe, zabezpieczenie cieplne, poprawna praca przy małej ilości czekolad, dyspenser do spuszczania czekolady, możliwość użycia dobranego podestu, angileska marka, Silnik Super SilentDo 12 godz. Pracy bez przerwy--//--CharakterystykaRodzaj Do komercyjnego wykorzystania Przeznaczenie 50 do 130 gości Temperatura nieduża (°C) 10 Temperatura maksymalna (°C) 100 Do pracy ciągłej tak Stopki regulowane tak Termostat tak MateriałyMateriał Stal nierdzewna objętośćPojemność 2,5 - 6,5 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 220V, 240V Częstotliwość 50/60Hz Moc elektryczna (kW) 0,75 rozmiarySzerokość (mm) 530 Głębokość (mm) 640 Średnica (mm) 410 Wysokość (mm) 750 rozmiary misy Ø 41 cm