Grill gazowy ADA GR 4 na lawę wulkaniczną, asygnowany jest do mistrzowskiego, beztłuszczowego przygotowywania mięsa, ryb, wędlin, ziemniaków i warzyw na ruszcie.
W urządzeniach rodzaju lava, grillowanie/pieczenie odbywa się przy pomocy rozgrzanych kamieni wulkanicznych poprzez palniki.
Płynna regulacja temperatury umożliwia trafne przygotowanie potrawy, równocześnie zachowując niskie zużycie gazu.
Urządzenia znamionują się wieloletnią trwałością, bezawaryjnością w eksploatacji oraz instynktowną obsługą.
Pod rusztem znajduje się specjalna wanna ociekowa, która służy do gromadzenia się tłuszczu oraz pozostałości z grillowania.
Grill ADA GR4 służy do pracy w gastronomii, w restauracjach, barach, sklepach i przyczepach, food truckach itp.
charakterystycznym wyposażeniem są w ruszty. Istnieje opcją zamówienie urządzenia wyekwipowanego w płytę (ADA GP) lub brytfannę.
Uwaga:
Zdjęcie ma charakter poglądowy. Artykuł na zamówienie.