Ferina Classic Meat Menu zawierają cenne białka z co najmniej dwóch źródeł - 70% ryby albo ryby z podrobami, połączonych z lokalnymi warzywami, owocami albo ziołami. Receptury dopasowane gatunkowo nie zwierają zbóż, sztucznych aromatów, barwników, a także konserwantów.
wytworzona ze precyzyjnością oraz miłością w Austrii. Feringa Classic Meat zimowe menu dziczyzna i gęś z delikatnym pasternakiem i owocem dzikiej róży przekonuje świątecznym charakterem i sezonowymi składnikami - dla wyjątkowo przytulnych posiłków w zimnej porze roku.
Tylko poprzez krótki czas i do wyczerpania zapasów! Feringa Classic Meat Menu w skrócie: dokładnie przygotowana z miłością w Austrii. Pyszny, domowy smak. 70% mięsa albo ryby z wartościowymi podrobami. Co najmniej dwa źródła białka.
dostosowana wysokojakościowo receptura bez zbóż, za to z dopełniającą porcją staranności, kreatywności i różnorakości. Zrównoważone połączenie warzyw z ziołami, które spotkasz w domowych ogródkach. Szczera deklaracja: używamy wyłącznie wymienionych części.
Prawdziwy smak: bez sztucznych barwników, aromatów oraz konserwantów. Feringa - manufaktura z sercem!