• Producent: Remigiusz Rączka
  • Kategoria: Kuchnia, przepisy kulinarne
  • ISBN: 9788381100144
  • Oprawa: twarda
  • Autor: Remigiusz Rączka, Sebastian Nowak
  • Wydawnictwo: Sonia Draga
  • Ilość stron: 192
  • Rok wydania: 2016
Czy wiesz, że zupa cebulowa była niegdyś przysmakiem zarezerwowanym dla szlacheckich stołów? I że niegdyś piece do wypiekania chleba znajdowały się wyłącznie w dworskich kuchniach? Czy wiesz, czym różni się lubiany na dawnych szlacheckich stołach kapłon od zwykłego koguta?
Proste, zdrowe i smaczne przepisy kuchni staropolskiej przygotowane i zaserwowane przez Remigiusza Rączkę, znanego i uwielbianego śląskiego kucharza i restauratora. Jego kulinarne popisy mamy okazję podziwiać w programach TVP3 Katowice: Rączka gotuje i Zasmakuj w Sienkiewiczu. Programy te dostępne są dodatkowo na stronie internetowej Telewizji Katowice.
A do tego garść ciekawostek o tym, jak jadali nasi przodkowie, autorstwa znawcy smaków klasycznej polskiej kuchni, Sebastiana Nowaka.

Podtytuł: Remigiusz Rączka gotuje przysmaki z Sienkieiwcza
ISBN: 9788381100144
Kod paskowy: 9788381100144
Autorzy: Rączka Remigiusz, Nowak Sebastian
Wydanie: 1
Rok wydania: 2016
Kod wydawcy: 30285
Miejscowość: Katowice
ilość stron: 192
Oprawa: Twarda
PKWiU: 58.11.1
Format: 20.0x25.5cm
Głębokość (mm): 15
Waga: 0.8
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne