wykonany z prawdziwych brzoskwiń, ten koktajl to słońce w filiżance i owocowy dodatek do każdego menu smoothie. Szczycący się perfekcyjnym, jasnym, kompletnie naturalnym kolorem, „Sweetbird Peach" jest pyszny sam w sobie lub jako dodatek smakowy do frappé. Spróbuj zmieszać go z gorącą wodą, by uzyskać gorący koktajl!Bogate i orzeźwiające, każde smoothie Sweetbird zostało specjalnie zmiksowane poprzez ekspertów przy użyciu prawdziwych owoców i soków. Prosto je przechowywać, a jeszcze łatwiej przygotować - nie trzeba myć, obierać ani marnować owoców, więc możesz cieszyć się 100% wygodą w kartonie. Wystarczy wlać lód i zmiksować, żeby uzyskać pyszne smoothie.- produkowano z prawdziwych owoców- Około ośmiu napojów o obszerności 355 ml w kartonie- Nie zawiera nienaturalnych barwników, słodzików i aromatów- Beztłuszczowy- Nie gromadzi glutenu i nabiału- Zatwierdzone poprzez Vegan Society (Stowarzyszenie Wegańskie) Jak przygotować smoothie Sweetbird? Smoothie z lodem (355 ml):1. Wypełnić kubek lodem do górnej krawędzi kubka, a następnie napełnić 1/3 kubka wodą.2. Wlej smoothie na wodę i lód.3. Przelej zawartość kubka do dzbanka blendera.4. Nałóż szczelnie pokrywkę i miksuj do uzyskania przygładzonej konsystencji. Smakowe, gorące smoothie owocowe (355 ml): 1. Wlej 50 ml smoothie do kubka.2. Dodaj 2 pompki syropu.3. Dopełnij gorącą wodą, a następnie zamieszaj.Nadaj smaku frappé: smoothies Sweetbird idealnie nadają się w dodatku do przyrządzania frappé. Wypełnij połowę kubka o obszerności 355 ml lodem, dodaj 30 ml wybranego smoothie, a następnie wypełnij kubek mlekiem (do 1 cm poniżej górnej krawędzi). Dodaj ½ miarki frappé waniliowego do blendera i zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. By uzyskać pyszny wegański napój, użyj mleka roślinnego.składniki: purée brzoskwiniowe częściowo z koncentratu (40,5%), woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje zagęszczające (pektyny, guma ksantanowa), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, naturalny aromat, barwnik (ekstrakt z papryki, kurkumina).Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, najlepiej w temperaturze poniżej 15°C, z dala od bezpośredniego nasłonecznienia i źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 5 dni.