- Czysty Izolat białka serwatkowego
- wspaniała rozpuszczalność
- Bez stabilizatorów smakowych
- Stężenie białka - 97%
- Skuteczne wsparcie anabolizmu mięśni
Izolat Białka - Naturalny
Na półkach sklepowych "krzyczą" na Ciebie preparaty, które mają niemało konserwantów i stabilizatorów smaku? Ty Ci potrzeba wysokiej jakości budulca dla budowy perfekcyjnej sylwetki? W takim razie powinien Cię zainteresować produktEXTENSOR Izolat 97. Dlaczego?
EXTENSOR Izolat 97 Instant - jest jednym z najlepszych preparatów wysokobiałkowych w swej klasie. Gromadzi 100% izolatu białek serwatkowych, o stężeniu aż 97%. To rzadko osiągany wynik poprzez podobne produkty tego typu. Izolat firmy EXTENSORpozwoli Ci pokaźnie szybciej produkować suchą masę mięśniową, jak na dodatek umożliwi produktywną regenerację potreningową.
Bez chwytów marketingowych i słodkich smaków. Tutaj dostajesz wysokiej jakości czysty izolat, dzięki któremu osiągniesz zamierzone efekty treningowe. Nie musisz się dłużej zastanawiać, które białko będzie dla Ciebie trafne. Sięgnij po skoncentrowane białko, wykazujące się wyśmienitym składem bez zbędnej chemii i dodatków smakowych. Nie potrzebujesz sztucznych wypełniaczy do budowania formy życia. Ci trzeba genialnego budulca dla mięśni.
Jesteś doświadczonym zawodnikiem? Przygotowujesz się do zawodów z dziedziny kulturystyki? A może dopiero zaczynasz swoją przygodę z budowaniem masy? W takim razie Ci potrzeba perfekcyjnego białka, które wzmocni Twoje mięśnie i pozwoli im się błyskawicznie regenerować. Białko EXTENSOR Izolat 97 Instant posiada bogaty aminogram, gdzie wyszukasz w dodatku aminokwasy rozgałęzione BCAA. To one odpowiadają za efektywną regenerację zmęczonych mięśni.
Aby produktywnie tworzyć formę, nie możesz sobie pozwolić na to, aby wypaść z gry. Słabo odżywione mięśnie mogą nie najlepiej przyjąć efekty mocnego treningu. Wówczas Ci trzeba przerw do regeneracji. Zapewnij swoim mięśniom budulec, który spełni Twoje wymagania. Podkręcaj tempo i wyznaczaj świeże cele. Jesteś w stanie to zrobić. Jeśli jednak wymagasz od swego ciała, pamiętajtrafnie o nie zadbać.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej na temat budowania masy mięśniowej w oparciu o suplementy białkowe, kliknij TUTAJ. Izolat 97 - Opinie
Izolat 97 to artykuł, który od dłuższego czasu jest obecny na rynku suplementów. W tym czasie zdobył już sporo pozytywnych opinii użytkowników. Wymagający sportowcy są zachwyceni jego składem i działaniem. Wspominają o wspaniałej rozpuszczalności i przyjemnej konsystencji po przyrządzeniu. W istocie, EXTENSOR Izolat 97 Instant został pozyskany z pasteryzowanej serwatki w procesie selektywnej zamiany jonowej. Dzięki temu jest to produkt tak wysokiej klasy.
Ta oryginalna technika umożliwia oddzielenie podstawowych pod względem znaczenia żywieniowego białek funkcjonalnych, znajdujących się w serwatce. Mowa o betalaktoglobulinie oraz alfalaktoglobulinie. W produkcie całkowite wyeliminowano również laktozę – cukier mleczny, który nieraz stanowi przyczynę problemów z trawieniem białka. Coraz więcej osób nie toleruje laktozy - nie każdy zdaje sobie z tego sprawę. Przyjmując białko w postaci EXTENSOR Izolat 97, wiesz, iż sięgasz po lekkostrawny artykuł, który doda maksymalnej mocy Twoim mięśniom.
Izolat 97 wykazuje bioprzyswajalność na poziomie BV=159 - to niesamowicie prawidłowy wynik, który jest gwarancją rewelacyjnego anabolizmu mięśni! Izolat 97 uzupełnia niedobór białka, powstający przy powiększonym zapotrzebowaniu (sport wyczynowy, kulturystyka) oraz podczas niskokalorycznej diety (dieta redukcyjna) lub rekonwalescencji. Wzmacnia wytrzymałość organizmu i wspomaga procesy regeneracji.
EXTENSOR Izolat 97, dzięki wysokiej wartości biologicznej, pozwala zbudować pokaźnie więcej tkanki mięśniowej, aniżeli przy użyciu innych odżywek wysokobiałkowych i niektórych preparatów aminokwasowych. Suplementacja tym preparatem w połączeniu z intensywnym treningiem siłowym, zagwarantuje maksymalne przyrosty gatunkowej muskulatury i siły.
Porcja: 30 g
Porcji w opakowaniu: 33
Opakowanie: 1000 g
elementy: izolat białka serwatkowego (pozyskiwany z pasteryzowanej serwatki w procesie selektywnej zamiany jonowej).