Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej).
Każdy rozdział publikacji gromadzi krótki wstęp teoretyczny, a także karty pracy z zadaniami. Przeróżne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować niezbędne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, aby wyrobić nawyk myślenia i dokładnego realizowania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Podtytuł: Technik żywienia i usług gastronomicznych
kolekcja procesu: poręcznA NAUKA ZAWODU
ISBN: 9788302149764
Kod paskowy: 9788302149764
Autorzy: Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Wydanie: 2
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 20321
ilość stron: 160
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 20.5x29.0cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.395
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka