• Producent: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788302147241
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
  • Wydawnictwo: Rea
  • Ilość stron: 136
  • Rok wydania: 2020
  • Poziom nauczania: szkoła średnia

Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie kelner.
Zeszyt ćwiczeń gromadzi zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Części 1 i 2. Polecenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, oczekiwania wobec kelnera, wyposażenie i wygląd zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla gości, karty menu oraz zasady obsługiwanie gości. Zadania zilustrowano licznymi rysunkami i zdjęciami.

Autorzy: Renata Szajna,Danuta Ławniczak
EAN: 9788302147241
Głębokość: 8.000000
ISBN: 9788302147241
ilość stron: 136
Oprawa: Miękka
typ: Książki
Rok wydania: 2020
Szerokość: 205
Wydanie: 3
Wydawnictwo: 28284
Wysokość: 295

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki