• Producent: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788302150418
  • Oprawa: broszurowa
  • Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
  • Wydawnictwo: Rea
  • Ilość stron: 408
  • Rok wydania: 2018
  • Poziom nauczania: szkoła średnia

 Publikacja mieści zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje, a także imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.

Publikacja gromadzi zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej......

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki