• Producent: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788302148286
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Iwona Namysław, Lidia Górska
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 400
  • Rok wydania: 2020
Zeszyt ćwiczeń uczy poręcznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Omawia przeróżne rodzaje procesów technicznych w gastronomii.
Kładzie wielki nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
Wyjaśnia znaczenie słów i terminów użytkowanych w gastronomii.
Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
mieści cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu ergonomicznego

Podtytuł: Kwalifikacja T.6
ISBN: 9788302148286
Kod paskowy: 9788302148286
Autorzy: Namysław Iwona, Górska Lidia
Rok wydania: 2014
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
ilość stron: 400
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 20
Waga: 0.595
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki