Rozkoszuj się trzema doskonałymi smakami czekolady dobranymi poprzez utalentowanych greckich cukierników od Laurence, elegancko ukazujących się w ujmującym pudełku prezentowym. Rozsmakuj się lub podziel się radością z innymi! komplet zawiera:Ciemna czekolada z migdałami Laurence, 80 gObdarzona intensywnym smakiem i wyśmienitą chrupkością, jest prawdziwym klasykiem ciemnej czekolady. Wzbogacona migdałami tabliczka czekolady, ręcznie robiona przez greckich rzemieślników, sprawdza się równocześnie jako pyszna popołudniowa przekąska, jak i uroczy prezent. Składniki: ciemna czekolada couverture (sucha masa kakaowa 61,5%): masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, migdały (19%), emulgator: lecytyna sojowa, aromaty: wanilina. Może zawierać śladowe ilości: siarczynów, glutenu, mleka, jaj, soi, sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów.Biała czekolada z pistacjami, migdałami i żurawiną Laurence, 85 gZ typowym aromatem wanilii i mleka, uznanym przez wszystkich posiadaczy słodkich łakoci, ta biała czekolada jest nieco inna, bo przystrojona kolorowymi orzechami i jagodami. Słodka, słona, kwaśna i... Błyskotliwa - to wszystko odnajdziesz w jednej, ręcznie robionej tabliczce. Spodoba się ona równocześnie koneserom czekolady, jak i ciekawskim degustatorom. Składniki: biała czekolada (sucha masa mleczna 22,8%): cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, żurawina (8%) żurawina, olej roślinny (olej słonecznikowy)], orzechy pistacjowe (4%), migdały (3%), emulgator: lecytyna sojowa, aromaty: wanilina. Może zawierać małe ilości: siarczynów, glutenu, mleka, jaj, soi, sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów.Ciemna czekolada z migdałami i borówkami Laurence, 80 gRęcznie robiony batonik z ciemnej czekolady z cudownie pysznymi migdałami i borówkami. Żaden miłośnik gorzkiej czekolady nie przejdzie obojętnie obok tego pysznego i zdrowego połączenia. Komponenty: ciemna czekolada couverture (sucha masa kakaowa 61,5%): masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, migdały (10%), borówka amerykańska (7%) (borówki, koncentrat soku jabłkowego), emulgator: lecytyna sojowa, aromaty: wanilina. Może zawierać nieduże ilości: siarczynów, glutenu, mleka, jaj, soi, sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów.****Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 18 °C.*****Producenci tej czekolady - rodzina Laurence - założyli swój biznes w 1922 roku, w greckim mieście Thessaloniki. Od trzech pokoleń tworzą tam swoje słodkie arcydzieła. Wybierając osobiście każdy składnik i przyprawę użytą do produkcji, rodzina Laurence utrzymuje najwyższy poziom jakości i smaku.