Cieszące się ogromną popularnością migdały w belgijskiej czekoladzie są teraz przystępne w pokaźniejszym opakowaniu, rewelacyjnym na imprezy i przyjęcia.Prażone w piecu migdały ze skórką od Forest Feast oblane ciemną, belgijską czekoladą i posypane z wierzchu solą morską i pysznym kakao. Niezwykle intensywne i dekadenckie słodko-słone połączenie! - produkt wegański- produkt bezglutenowy- Z prawdziwą belgijską czekoladą elementy: migdały (39%), masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, sól, kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat. Ciemna czekolada zawiera minimum 55% masy kakaowej. Informacja dla alergików: Prażalnia i czekoladziarnia Forest Feast przetwarza w dodatku orzeszki ziemne, inne orzechy, sezam i mleko. Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.