Amica 58GES2.33HZpTaDpFA(Xv) Termoobieg, 58GES2.33HZPTADPFA(XV) Ocena produktu:

od 1590,00 PLN

  • Producent: Amica
  • Kategoria: Pozostałe gotowanie i smażenie

"Zimne drzwi" piekarnika:nie;"Chłodne drzwi" piekarnika:tak;Oczyszczanie piekarnika:parowe;Długość kabla:0;uzupełniające opcje piekarnika:czyszczenie parowe, prosty demontaż szyby, oświetlenie halogenowe, pieczenie wielopoziomowe, przepisy kucharskie, rozmrażanie potraw, szuflada do przechowywania akcesoriów, szyba refleksyjna, szybki nagrzew, wyświetlacz elektroniczny;Funkcje dopełniające piekarnika:prędki nagrzew, rozmrażanie;Grill (opiekacz):tak;Gwarancja:24 miesiące;Klasa energetyczna:A;barwa przodu piekarnika:czarny;odcień płyty cieplnej:inox;ilość funkcji piekarnika:8;ilość palników/pól grzejnych:4;Moc przyłączeniowa:2,9 kW;Napięcie zasilania:230V (instalacja jednofazowa);Opuszczana grzałka grilla (opiekacza):nie;Oświetlenie wnętrza piekarnika:tak;pojemność piekarnika:65 l;Pokrywa płyty cieplnej:bez pokrywy;Punkty grzewcze:4 palniki gazowe;Programator:mechaniczny;Opcja samooczyszczenia piekarnika:nie;rodzaj obsługiwanego gazu:3B/P (propan-butan), G20 (E, GZ-50);typ piekarnika:elektryczny;wariant płyty grzewczej:gazowa;Rożen:nie;Ruszt:dwuczęściowy żeliwny;Schowek na akcesoria:tak;Termoobieg:tak;Termoobieg:tak;Termoobieg do opisów:termoobieg;Termosonda:nie;wariant prowadnic do opisów:prowadnice teleskopowe - jeden poziom;wariant prowadnic w piekarniku:teleskopowe - jeden poziom;Wnętrze:emalia EasyClean;Miarka ciepła resztkowego:nie dotyczy;Wykonanie płyty grzejnej:stal szczotkowana;rozmiary - głębokość:60 cm;wymiary - szerokość:50 cm;wymiary - wysokość:85 cm;Wyposażenie:1 głęboka półka blaszana, 1 półka blaszana, 1 półka siatkowa, uzupełniające dysze do gazu płynnego;Bezpiecznik przeciwwypływowy gazu:w płycie grzewczej;Zapalarka gazu:tak;Zapalarka gazu:automatyczna w pokrętle;Złącze gazowe:G 1/2;Zużycie energii (tryb konwencjonalny):0,99 kWh;Zużycie energii (tryb z wentylatorem):0,78 kWh

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe gotowanie i smażenie