• Producent: Hendi
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Kebab elektryczny Profi Line w obudowie ze stali rdzoodpornej. W wyposażeniu 4 strefy grzejne zatopione w szkle ROBAX ok. 1,8 kW każda, załączane oddzielnie. Każda strefa z przełącznikiem z 5 poziomami mocy grzania: 0-1-2-3-MAX. U góry silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów. Regulacja odległości rożna od części cieplnych.
2 osłony termiczne ze stali rdzoodpornej odchylane skrzydłowo: 155x(H)765 mm (prawa i lewa).
wymiary rożna: 12×12x(H)890 mm, długość użytkowa: 650 mm.
Średnica talerza: ø180 mm.
Wsad mięsa od 40 do 60 kg, maksymalne wymiary beli mięsa: ø300x(H)650 mm. Wyjmowana tacka na wytopiony tłuszcz.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii