Kotleciarka (Steker)wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa, zaopatrzona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantujących skrupulatne nacinanie mięsa, spiralne rozlokowanie ostrzy na wałkach obrotowych umożliwiające uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa, perfekcyjna do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do niedługiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego, znajduje użycie w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu, wysoka jakość przetwarzania mięsa, prosta i szybka wymiana modułu, cicha przekładnia olejowa, tania eksploatacja, spora bezawaryjność użytkowa, komfort obsługi i wysokie bezpieczeństwo pracy, użyteczna i wygodna w obsłudze dzięki zaimplementowaniu unosijącej podstawy pod napęd, zapewniająca podniesienie walorów smakowych w skutek nacinania i zmiękczania przetwarzanego mięsa, zasilanie jednofazowe 230 V.--//--Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V rozmiarySzerokość (mm) 300 Głębokość (mm) 643 Wysokość (mm) 458