Profesjonalna piła do cięcia kości i mięsa marki Ma-Ga. Znakomita do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością albo bez kości, drobiu oraz ryb. Znajdzie wykorzystanie do porcjowania mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, obszernych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych. Wytwarzana kompletnie ze stali nierdzewnej.
Taśma tnąca o długości 155 cm. Znaczna powierzchnia stołu roboczego o wymiarach 39,5x43,5 cm gwarantuje wygodę porcjowania produktów. Szybkość cięcia 15 m/s. Średnica taśmy tnącej 20 cm.
Wysoka jakość cięcia dzięki skrupulatnemu prowadzeniu taśmy. Urządzenie bezpieczne w stosowaniu - przycisk awaryjny, wyłącznik bezpieczeństwa, prostota i wygoda obsługi.
trafna higiena pracy dzięki zamontowanym trzem zgarniaczom taśmy tnącej.
W swojej ofercie posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych firmy MaGa. W dodatku świadczymy profesjonalny
serwis Ma-Ga (oraz części zamienne) na terenie całego kraju a także montaż urządzeń i sprzętu dedykowanego do gastronomii wszelkich przystępnych na naszym rynku marek.
Uwaga:
towar na zamówienie.