• Producent: Alushelf
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Regał narożny aluminiowo-polipropylenowy 4-półkowy producenta Alushelf o wymiarach 187x50x175 cm. Bardzo lekką konstrukcję, co ułatwia przenoszenie i przestawianie. Regał realny do zamontowania bez użycia narzędzi. Szkielet stworzony jest z wysokiej jakości profili aluminiowych anodowanych, co zapewnia wysoką niepodatność na korozję. Półki wykonane z polipropylenu w kolorze niebieskim. Każda półka wytrzymuje obciążenie ok. 100 kg na metr bieżący półki (przy równomiernym rozmieszczeniu towaru). Istnieje możliwość przestawiania półek co 15 cm. Półki dedykowane są do bezpośredniego kontaktu z żywnością, co potwierdza atest PZH. Zakres regulacji nóżek do 18 mm zezwala na wypoziomowanie regału nawet na pochyłej powierzchni.
Regały narożne zezwalają na tworzenie układów w zestawy rodzaju: L, U, T, W i inne. Wyeliminowanie podpory środkowej poprawia ergonomię i dostęp do narożnej części regału. Łączenie regałów odbywa się przy pomocy uchwytu mocującego. Regał narożny powstaje poprzez połączenie regału narożnego z regałem wolnostojącym. Regał narożny głównie 1 podporę, półki i elementy łączące.
Regały dzięki 100% oporności na korozję idealnie sprawdzają się w komorach chłodniczych i mroźniczych, zapleczach gastronomicznych, magazynach, pralniach, sortowniach i magazynach odzieży oraz w pomieszczeniach sanitarnych np. Laboratoriach chemicznych. Regały doskonale sprawdzą się także w komorach fitotronowych do wzrostu i hodowli roślin. Regały są w pełni stworzone w Polsce.
UWAGA! W celu utworzenia regału narożnego należy zestawić regał narożny z regałem wolnostojącym. W przypadku kłopotów z zakupem prosimy o kontakt z Działem Handlowym.
części zestawu:
• 2 podpory o wysokości 175 cm, PD-54
• 8 części P-95
• 8 elementów mocujących UM

Regały do samodzielnego montażu.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia.

Zdjęcie ma charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii