• Producent: Diamond
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Szafa fermentacyjna do dojrzewania serów 20xGN 2/1, 850L, 0,7kW Drzwi szklane „Thermopane" z ramą ze stali rdzoodpornej. Posiada nawilżacz. Mieści: 8 par prowadnic + 8 plastikowych kratek 2/1 na ser. Gaz chłodniczy R134. Wewnątrz i na zewnątrz ze stali rdzoodpornej (dopuszczonej do kontaktu z żywnością) AISI 304 (tył ze stali ocynkowanej), rama skorupowa. Stelaż i prowadnice ze stali nierdzewnej (zabezpieczające przed przechyleniem), umożliwiające dowolne ustawienie rusztów (rozstaw 67 mm), dno wewnętrzne głęboko tłoczone z zaokrąglonymi narożnikami i narożnikami (bez ostrych krawędzi). Drzwi przeszklone z praktycznym uchwytem (nie wystającym), odwracalne, zamykanie „potrójną komorą" i uszczelką magnetyczną (łatwa podmiana bez użycia narzędzi), zawiasy z blokadą 100°, zamykanie z automatycznym powrotem (sygnał dźwiękowy i wizualny „otwartych drzwi" „). Mikroprzełącznik umożliwiający zatrzymanie wentylatora parownika po otwarciu drzwi. W standardzie wyekwipowany w zamek na klucz. Górny panel zapewniający dostęp do agregatu sprężarkowego, uchylny dla łatwej kontroli. Agregat sprężarkowy (temperatura otoczenia +43°), skraplacz wentylowany. Wentylowany parownik (przewymiarowany), zabezpieczony przed „powłoką" soli i kwasów spożywczych, kompletnie ukryty (niewidoczny). Panel sterowania TOUCH SCREEN (w zamkniętej obudowie, 100% wodoodporny) z funkcjami HACCP. Oświetlenie wewnętrzne z włącznikiem. Automatyczne odszranianie parownika (elektryczne), liczba odszranień zaprogramowana fabrycznie (można modyfikować według potrzeb). Samoczynne odparowywanie kondensatu (gorący gaz). Izolacja poliuretanowa niezawierająca freonu (75 mm = superizolacja). 4 dostosowywane nóżki ze stali rdzoodpornej. Urządzenie tworzone zgodnie z obowiązującymi normami (CE). Szafki zaopatrzone w pamięć z 20 programami, 6 fazami na program w celu kontroli temperatury, czasu (możliwość dowolnej modyfikacji) i wilgotności (z wyjątkiem modeli mięsnych). Specyficzne produkty_backup_1_1 dla mięs „DRY AGED DOJRZEWANIE", wędlin i serów „DOJWIAJANIE FERMENTACYJNE". Automatyczne urządzenie do nawilżania od 30% do 99% (ultradźwięki) i odwilżania (z wyjątkiem modeli mięsnych). Odświeżanie powietrza w środku szafy, automatyczne likwidowanie. Jednostka chłodnicza „buferowa", tropikalna (+43°C). Izolacja: 75 mm „super izolacyjna". Jednolite rozprowadzanie powietrza chłodniczego, brak wysuszenia jedzenia. Panel sterowania ekran DOTYKOWY (100% wodoodporny). --//--CharakterystykaRodzaj chłodzenia Wymuszony Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 0,7 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura mała (°C) -3 Temperatura maksymalna (°C) 35 ilość stopni 20 rozmiar GN 2/1 GN rozmiary półki 2/1 GN Zamek na klucz TAK Czynnik chłodniczy R134a samoczynne rozmrażanie TAK objętościPojemność (L) 850 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 1095 Szerokość (mm) 790 Wysokość (mm) 2025

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii