• Producent: Diamond
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Szafa fermentacyjna do dojrzewania serów 20xGN 2/1, 850L, 0,7kW W zestawie: 8 par prowadnic + 8 plastikowych siatek 2/1, do sera. Gaz chłodniczy R134. W środku i na zewnątrz ze stali nierdzewnej (dopuszczonej do kontaktu z żywnością) AISI 304 (tył ze stali ocynkowanej), rama skorupowa. Stelaż i prowadnice ze stali rdzoodpornej (zabezpieczające przed przechyleniem), umożliwiające dowolne ustawienie rusztów (rozstaw 67 mm), głęboko tłoczone dno wewnętrzne oraz zaokrąglone narożniki i kąty (bez ostrych krawędzi). Drzwi przeszklone z praktycznym uchwytem (nie wystającym), odwracalne, zamykanie „potrójną komorą" i uszczelką magnetyczną (łatwa podmiana bez zastosowania narzędzi), zawiasy z blokadą 100°, zamykanie z samoczynnym powrotem (sygnał dźwiękowy i wizualny przy „otwartych drzwiach" ). Mikroprzełącznik umożliwiający zatrzymanie wentylatora parownika po otwarciu drzwi. Standardowo z zamkiem na klucz. Górny panel gwarantujący dostęp do agregatu sprężarkowego, uchylny, upraszczający kontrolę. Agregat sprężarkowy (temperatura otoczenia +43°), skraplacz wentylowany. Wentylowany parownik (przewymiarowany), zabezpieczony przed „powłoką" soli i kwasów spożywczych, w pełni ukryty (niewidoczny). Panel sterowania TOUCH SCREEN (w zamkniętej obudowie, w 100% wodoodporny), z funkcjami HACCP. Oświetlenie wewnętrzne, z włącznikiem. Automatyczne odszranianie parownika (elektryczne), ilość odszranień programu fabrycznego (można modyfikować według potrzeb). Automatyczne odparowywanie kondensatu (gorący gaz). Izolacja poliuretanowa niezawierająca freonu (75 mm = superizolacja). 4 dostosowywane nóżki ze stali nierdzewnej. Urządzenie stworzone zgodnie z obowiązującymi normami (CE). Szafki wyekwipowane w pamięć z 20 programami, po 6 faz na program do kontroli temperatury, czasu (osiągalny do modyfikacji), a także wilgotności (za wyjątkiem modeli do mięsa). Specjalne produkty_backup_1_1 dla mięs dojrzewających na sucho, wędlin, a także serów dojrzewających poprzez fermentację. Automatyczne urządzenie do nawilżania od 30% do 99% (ultradźwiękowe) i osuszania (za wyjątkiem modeli do mięsa). Rekuperacja powietrza wewnątrz szafki, samoczynne likwidowanie. Jednostka chłodnicza bufor, tropikalizowana (+43°C). Izolacja: 75 mm superizolowana. Homogeniczne rozprowadzanie schłodzonego powietrza, bez suszenia żywności. Panel sterowania TOUCH SCREEN (100% wodoodporny). --//--CharakterystykaRodzaj chłodzenia Wymuszony Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 0,7 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura nieduża (°C) -3 Temperatura maksymalna (°C) 35 liczba poziomów 20 rozmiar GN 2/1 GN wymiary półki 2/1 GN Zamek na klucz TAK Czynnik chłodniczy R134a automatyczne rozmrażanie TAK pojemnościPojemność (L) 850 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 1095 Szerokość (mm) 790 Wysokość (mm) 2025

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii