• Producent: Diamond
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Szybkoschładzarka szokowa 20x 1/1 GN z panelem dotykowym Komórka WZDŁUŻNA do ładowania talerzy GN 1/3, 1/2, 2/3 i 1/1. Nośność: 20 x GN1/1 lub 16 x 600x400mm. Produkcja na cykl: 100 kg (+70°C +3°C) i 85 kg (+70°C -18°C). Wymiar komory: 525x705x(h)1453mm. Sonda rdzeniowa. Zestaw kompresora nie jest załączony. Wózek i ładowarka 600x400 EURONORM (na zamówienie nr ref: AC/2P2.) Uwaga: dostarczane bez rusztów i płyt GN. Kompozycja wewnętrzna i zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 304, budowa monoblokowa, izolacja z ekspandowanego poliuretanu, niezawierająca CFC i HCFC, grubość 60 mm, nóżki ze stali nierdzewnej. Głośnik: zaokrąglone rogi i kąty bez nierówności. Głęboko tłoczone dno zbierające kondensację w kierunku wylotu. Łatwo wyjmowana kompozycja uchwytów na talerze, prowadnice umożliwiające wykorzystanie naczyń GN 1/1 albo ciast o rozmiarach 600x400 mm. Specyficzna kompozycja obudowy w połączeniu z umieszczonymi z boku sporymi wentylatorami ze stali rdzoodpornej AISI 304 gwarantuje jednorodność temperatury oraz zapobiega wysychaniu i tworzeniu się szronu na powierzchni żywności. Drzwi: otwierane pod kątem 180°, zintegrowany uchwyt, samoczynne zamykanie z uszczelką magnetyczną, mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator w trakcie otwierania. Prosty, ale sprawny ogranicznik drzwi utrzymuje drzwi otwarte, zapobiegając powstawaniu nieprzyjemnych zapachów i namnażaniu się bakterii. Drzwi nieodwracalne. Jednostka chłodząca: jednostka hermetyczna (maks. Temperatura otoczenia +43°C), przewymiarowany parownik wentylowany zabezpieczony przed solami powłokowymi, samoczynne odszranianie w każdym procesu albo ręczne, presostat bezpieczeństwa i przekaźniki termiczne, czynnik chłodniczy R452a. Panel sterowania z ekranem dotykowym: 7-calowy kolorowy ekran dotykowy o wysokiej rozdzielczości, umożliwiający użytkownikowi dobranie wszelkich głównych funkcji komory chłodniczej. Zarządzanie ulubionymi na ekranie głównym. Przystępność z przodu, łatwość i prędkość obsługi posprzedażnej, stopień ochrony IPx5 ( przed strumieniami wody przy pomocy węża). Pamięć (programowalna) na 1000 przepisów, zastosowanie w 16 rozmaitych fazach (do wyboru 16 różnorodnych kolejnych kroków). 7 regulatorów szybkości. Akcesoria w komplecie: konstrukcja „zabezpieczająca przed przechyleniem" 65 mm. Sonda rdzeniowa z 3 czujnikami. Atuty: Możliwość wkładania produktów o temperaturze do 90°C. Wersja NNC: 3 personalizowane cykle (delikatny +3°C, potężny +3°C, solidny +3°C, podtrzymanie), wersja BCC: 5 personalizowanych cykli (delikatny +3 albo -18°C, potężny +3 albo -18°C, podtrzymanie), specjalne cykle dla lodów, jogurtów, czekoladek, sushi/sashimi itp. Funkcja CRUISE. Funkcja CCRT, która oszacowuje pozostały czas do końca cyklu. Funkcja turbo CCTC specjalnie zaprojektowana do ciągłej produkcji. Sonda rdzeniowa z 3 czujnikami i funkcją CCAC, która sprawdza jej prawidłowe umieszczenie w produkcie. HACCP: zaopatrzony w alarm dźwiękowy i wizualny i system archiwizacji informacji. Możliwość odzyskania danych bezpośrednio na komputerze (port szeregowy). Cykle chłodzenia albo zamrażania spełniają normy NF. Mogą one jeszcze być dopasowane do lokalnych standardów. Standardy dla sporej Brytanii (temperatura w środku): +70°C w 90 minut z +3°C, +70°C w 240 minut z -18°C. --//--CharakterystykaRodzaj chłodzenia Wymuszony Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 8,33 Napięcie 400V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz Temperatura minimalna (°C) -18 Temperatura maksymalna (°C) 70 rozmiary komory 525x705x(h)1453mm wymiar GN 1/1 GN objętość GN 20x 1/1 GN Sterowanie Panel dotykowy Czynnik chłodniczy R452a automatyczne rozmrażanie TAK objętościPojemność (kg) 85-100 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 850 Szerokość (mm) 1040 Wysokość (mm) 1741

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii