• Producent: Diamond
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Szybkoschładzarka szokowa 6x 1/1 GN z panelem dotykowym Komórka WZDŁUŻNA do ładowania talerzy GN 1/3, 1/2, 2/3 i 1/1. Nośność: 6x GN1/1 albo 5x 600x400mm. Produkcja na cykl: 30kg (+70°C +3°C) i 30kg (+70°C -18°C). Wymiar komory: 505x705x(h)450mm. Sonda rdzeniowa. Zaimplementowany agregat kompresorowy. Uwaga: dostawa bez rusztów i płyt GN. Kompozycja wewnętrzna i zewnętrzna ze stali rdzoodpornej AISI 304, kompozycja monoblokowa, izolacja z ekspandowanego poliuretanu, niezawierająca CFC i HCFC, grubość 60 mm, nóżki ze stali nierdzewnej. Głośnik: Zaokrąglone rogi i kąty bez nierówności. Głęboko tłoczone dno zbierające kondensację w kierunku wylotu. Łatwo wyjmowana kompozycja uchwytów na talerze, prowadnice umożliwiające wykorzystanie naczyń GN 1/1 lub ciast o wymiarach 600x400mm. Niepowtarzalna budowa pokrywy w połączeniu z umieszczonymi z boku wielkimi wentylatorami ze stali rdzoodpornej AISI 304 gwarantuje jednorodność temperatury oraz zapobiega wysychaniu i tworzeniu się szronu na powierzchni żywności. Drzwi: otwierane pod kątem 180°, zintegrowany uchwyt, automatyczne zamykanie z uszczelką magnetyczną, mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator w trakcie otwierania. Prosty, ale skuteczny ogranicznik drzwi utrzymuje drzwi otwarte, uniemożliwiając powstawaniu nieprzyjemnych zapachów i namnażaniu się bakterii. Drzwi nieodwracalne. Jednostka chłodząca: Jednostka hermetyczna (maks. Temperatura otoczenia +43°C), przewymiarowany, wentylowany parownik zabezpieczony przed solami powłokowymi, samoczynne odszranianie w każdym procesu albo ręczne, presostat bezpieczeństwa i przekaźniki cieplne, czynnik chłodniczy R452a. Ekran DOTYKOWY Panel sterowania barwny ekran dotykowy o przekątnej 7 cali i wysokiej rozdzielczości, umożliwiający użytkownikowi dostosowanie wszelkich głównych funkcji komory chłodniczej. Zarządzanie ulubionymi na ekranie głównym. Przystępność z przodu, łatwość i prędkość obsługi posprzedażnej, stopień ochrony IPx5 (przed wodą) dysze z wężem. Pamięć (programowalna) na 1000 przepisów, użycie w 16 przeróżnych fazach (do wyboru 16 rozmaitych kolejnych kroków) 7 regulatorów prędkości Akcesoria w pakiecie: kompozycja „zabezpieczająca przed przechyleniem" 65 mm Sonda rdzeniowa z 3 czujnikami. Atuty: Możliwość wstawienia żywności o temperaturze do 90°C. Wersja NNC: 3 personalizowane cykle (miękki +3°C, twardy +3°C, twardy +3°C, utrzymanie), wersja BCC: 5 personalizowanych cykli (miękki +3 albo -18°C, twardy +3 albo -18°C, utrzymanie), specjalne cykle do lodów, jogurtów, czekolady, sushi/sashimi itd. Funkcja CRUISE. Funkcja CCRT, która oszacowuje pozostały czas do zakończenia procesu. Funkcja TURBO CCTC specjalnie zaprojektowana do ciągłej produkcji. - Sonda rdzeniowa z 3 czujnikami z funkcją CCAC, która sprawdza jej korzystne włożenie w produkt. HACCP: wyekwipowany w dźwiękowy i wizualny alarm, a także system archiwizacji danych. Możliwość odzyskania danych bezpośrednio na komputerze (port szeregowy). Cykle chłodzenia lub zamrażania są zgodne z normami NF. Mogą w dodatku być dostosowane do lokalnych standardów. Brytyjskie standardy (temperatura wewnątrz), +70°C w ciągu 90 minut z +3°C, +70°C w ciągu 240 minut z -18°C. --//--CharakterystykaRodzaj chłodzenia Wymuszony Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 2,7 Napięcie 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura niepokaźna (°C) -18 Temperatura maksymalna (°C) 70 rozmiary komory 505x705x(h)450mm wymiar GN 1/1 GN pojemność GN 6x 1/1 GN Sterowanie Panel dotykowy Czynnik chłodniczy R452a automatyczne rozmrażanie TAK pojemnościPojemność (kg) 30 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 937 Szerokość (mm) 897 Wysokość (mm) 1060

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii