CC-32S Combi CutterPRZYGOTOWANIEumożliwia przygotowanie od 10 do 80 porcji dziennie. Przystawka do szatkowania warzyw, krojenie w plastry, kostkę (wersja bez S), szatkowanie, tarcie i krojenie w słupki owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek.
wariant OBRÓBKIprzystawka pionowa kuter/mikser, służy do przygotowywania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej. Rozdrabnianie, mielenie, miksowanie i mieszanie, mięsa, ryb, owoców, warzyw, cebuli, pietruszki, orzechów, migdałów, parmezanu, pieczarek, czekolady, suchego pieczywa itp.
przygotowanie dresingu, olejów ziołowych, zagęszczaczy, ubitych mieszanek, majonezu, sosów, deserów, mielonego mięsa, purée, pasztetu, bułki tartej itp. CHARAKTERYSTYKAurządzenie można zamówić razem z przystawką do szatkowania, przystawką pionowa kuter/mikser lub z obydwiema przystawkami.
automatyczne ustawienie szybkości z wykrywaniem rodzaju zamontowanej przystawki. Przystawka do przygotowywania warzyw, półokrągły podajnik, który można otworzyć w celu prędkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.
podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp. Podajnik wyposażony w samoczynną funkcję uruchomienia/zatrzymania, gwarantujący szybkie i bezpieczne podawanie. Tarcze tnące z potężnego acetalu, polipropenu lub aluminium, z ostrzami, które można wyjmować w celu zamiany albo zaostrzenia.--//--CharakterystykaKolor Szary skuteczność 2kg/min minimalna prędkość obrotowa 500 obr./min Maksymalna szybkość obrotowa 500 obr./min MateriałyMateriał ABS, Metal, Stal nierdzewna objętośćPojemność misa: 3 / 0,9 płyn;podajnik: 0,9 l Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V wymiarySzerokość (mm) 350 Głębokość (mm) 285 Wysokość (mm) 465