• Producent: RM GASTRO
  • Kategoria: Roboty i miksery gastronomiczne

VCB-61 Kuter/blender 230 VRODZAJ OBRÓBKIprzygotowywanie żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej. Rozdrabnianie, mielenie, mieszanie i mieszanie, mięsa, ryb, owoców, warzyw, cebuli, pietruszki, orzechów, migdałów, parmezanu, pieczarek, czekolady, suchego pieczywa itp.

przygotowanie dresingu, olejów ziołowych, zagęszczaczy, ubitych mieszanek, majonezu, sosów, zup, deserów, mielonego mięsa, purée, pasztetu, bułki tartej itp. CHARAKTERYSTYKAinnowacyjna, zastrzeżona sekcja miksująca zagwarantuje każdorazowo uzyskanie idealnych rezultatów, dzięki zachowaniu małego wzrostu temperatury i mniejszego stopnia rozdzielania tłuszczu i oleju.

opatentowany system zbierania uniemożliwia gromadzeniu się żywności na wewnętrznych ściankach misy i pokrywie. Podstawa urządzenia ma dwa konkretne uchwyty, umożliwiające nietrudne przenoszenie. MATERIAŁYobudowa urządzenia wytworzona jest z metalu.

misa produkowana jest ze stali nierdzewnej. Centralna piasta zespołu krojącego z aluminium, pokrywa i system zgarniania stworzone są z polisulfonu, tworzywa wyjątkowo odpornego na uderzenia i wysoką temperaturę (115 °C).--//--CharakterystykaKolor Srebro, Biały Maksymalna wytrzymałość cieplna 115 skuteczność 0,5-3,5 kg/min kg/h niewielka szybkość obrotowa 1500 obr./min Maksymalna prędkość obrotowa 1500 obr./min MateriałyMateriał Aluminium, Metal, Stal nierdzewna objętośćPojemność 6 / 4,3 płyn l Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V Moc elektryczna (kW) 0,9 rozmiarySzerokość (mm) 350 Głębokość (mm) 310 Wysokość (mm) 480

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Roboty i miksery gastronomiczne