KAJO Smar spożywczy LMF-2W 400g.
Smar spożywczy przeznaczony do kontaktu z żywnością.
Może być wykorzystywany w temperaturze od -20 do +120 (krótkotrwale do +140) stopni Celcjusza.
przeznaczony dla maszyn pracujących w przemyśle spożywczym, paszowym, używkowym a także opakowaniowym.
Może być wykorzystywany do noży krążkowych, łożysk i składników sprzętów a także do smarowania wałów giętkich - linek, prowadnic,
uzupełnienia smarowniczek. Wyjątkowo korzystnie broni przed korozją, atrybuty adhezyjne i oksydacyjne.
Spełnia wymaganie zgodnie z USDA 2H-1 (FDA CFR 178.3570).
ma dopuszczenie H1 NSF (National Sanitary Foundation), NSF-Registration-No. 133604.
Waga: 400g
Kolor: biały
Temperatura wykorzystywania: -20 do +120 (+140 krótkotrwale)