• Producent: Fagor
  • Kategoria: Stoły gastronomiczne
Stół do pizzy 2-drzwiowy od 0 do 8 °C, 325L, agregat boczny, kompozycja ze stali rdzoodpornej AISI-304. Blat granitowy o grubości 3 cm z granitowymi bokami i rantem antyrozbryzgowym (grubość 2 cm i wysokość 9 cm). Izolacja poliuretanowa natryskowa o grubości 50 mm i gęstości 40 kg/m3. System chłodzenia z wymuszonym obiegiem powietrza wewnątrz wnętrza. Miedziany parownik z aluminiowym radiatorem. Cyfrowy wyświetlacz służący do elektronicznej, a także cyfrowej regulacji temperatury oraz kontroli procesu odszraniania. Dzięki samozamykającym się drzwiom, a także funkcjom umożliwiającym ich czasowe otwarcie dokonywanie czynności załadunkowych i rozładunkowych staje się łatwiejsze. Wyjmowane półki w celu łatwego czyszczenia. Wyposażenie pojedynczych drzwi: 1 półka, a także komplet prowadnic o regulowanej wysokości. Wewnętrzny układ odprowadzania wody umożliwia eliminowanie odpadów płynnych. Osadzone i zaokrąglone panele w środku w celu nieskomplikowanego czyszczenia i konserwacji. Nogi ze stali rdzoodpornej z regulacją wysokości. Temperatura otoczenia: 0ºC, +8ºC (temperatura otoczenia: 38ºC). Testowane w klasie klimatycznej IV. Zasilanie: 230V, ilość drzwi: 2, z szufladami, Wykonanie: stal nierdzewna, temperatura w stopniach Celsjusza: 0 ºC, +8 ºC (temperatura pokojowa: 38 ºC). Opis/ charakterystyka: z nadstawką 6 x GN 1\/4, wymiary w mm: 1.590x700x880, pojemność w l: 325, moc (w): 262, waga w kg: 140, izolacja: Nastrzykiwana, poliuretanowa, o grubości 50 mm i o gęstości 40 kg\/m 3, rodzaj drzwi: pełne, Zakres temperatur: 0-8 ºC

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Stoły gastronomiczne