• Producent: ProfiChef
  • Kategoria: Stoły gastronomiczne

Stół roboczy z dwoma blokami szuflad i półką pośrodku. Stół roboczy to podstawowe wyposażenie profesjonalnej gastronomii. Wyprodukowany z blachy rdzoodpornej kwasoodpornej OH18N9 o grubości 1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową o gr ubości 18 mm klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymagania dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, iż stół jest wytrzymały na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach 40x40 mm, wzmocnienia boczne są wykonywane z kształtowników 30x30 mm.

Wykonanie:

Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego dodatkowo z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni. W sytuacji stołu, którego miejsce zaplanowano na środku kuchni w bloku maszyn, najlepszym modelem będzie stół bez rantów.

Uwaga:

Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Stoły gastronomiczne