Stół roboczy E1165/1200/600 o rozmiarach 120x60x85 cm z blokiem 2 szuflad i półką dolną. Szuflady mogą być usytuowane po lewej (L) albo po prawej stronie (P). Wymiary szuflady w bloku 2 szuflad: 44x46,5x44/18 cm.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie profesjonalnej gastronomii. Wyprodukowany z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, że stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego w dodatku z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.