Stół roboczy E1165/1300/700 o wymiarach 130x70x85 cm z blokiem 2 szuflad i półką dolną. Szuflady mogą być usytuowane po lewej (L) lub po prawej stronie (P). Wymiary szuflady w bloku 2 szuflad: 44x46,5x44/18 cm.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie fachowej gastronomii. Produkowany z blachy rdzoodpornej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, że stół jest oporny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego na dodatek z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.